Våre sponsorer

Kan du/deg tenke deg å bidra? Vi blir superglade for nye sponsorer, små som store, og diskuterer veldig gjerne profilering eller andre betingelser. Se "Kontakt oss".
Det er selvsagt også mulig å bidra direkte via Vipps  #131172. Alle monner drar ! :-)

Sparebank 68° Nord

HOVEDSPONSOR og en fantastisk lokalbank som er en stor bidragsyter for breddeidetten og lokalsamfunnet for øvrig. Vi setter pris på de blide og hjelpsomme ansatte, og at det ennå finnes banker hvor vi faktisk kan stikke innom å få hjelp. Vi anbefaler Sparebank 68° Nord til alle.

[Nettside: https://68nord.no/]

Scantrade/Umbro

Vår samarbeidspartner nr 1. på sportslig utstyr og drakter. Gjennom Scantrade har klubben en fordelaktig bonusordning, og i tillegg får både klubben og alle våre medlemmer gode rabatter på Umbro og andre Scantrade-produkter gjennom forhandler Intersport Leknes.

[Nettside: https://scantrade.no/]

Intersport Lofoten Leknes

Vår favorittbutikk på Leknes, og en fantastisk hjelpsom og serviceinnstilt leverandør. André og hans kolleger gjør langt mer for oss enn vi kan forvente, og de har strukket seg veldig langt for å hjelpe både klubben og våre medlemmer ut av flere kniper. En samarbeidspartner andre bare kan drømme om. Her får du som medlem 20% rabatt på Umbro og Scantrade-produkter, og fantastisk service på kjøpet.

[Facebook-side: https://www.facebook.com/IntersportLeknes]

Magnussen & Sønn

Thore Magnussen & Sønn AS er et av Lofotens største maskin-entreprenørfirma og har ca 75 ansatte. De har verksted og administrasjonsbygg på Limstrand i Lofoten, ca. 3 mil fra Leknes og knapt 4 mil fra Svolvær.

Gjennom flere år har Thore Magnussen & sønn vært en av våre mange trofaste sponsorer. De har gladelig lånt ut sine minibusser og støtter oss med midler. 

[Nettside: https://www.magnussenogsonn.no]Voie Grunnarbeid

Voie Grunnarbeid er en av våre nye sponsorer høsten 2022, og bidrar med vesentlige midler for å støtte vår satsing på barn og unge. På sin hjemmeside presenterer de seg slik:

Vårt mål er hele tiden å være i forkant av markedet gjennom kontinuerlig innovasjon og utvikling på alle våre fagområder. Nettopp derfor er ingen jobb for stor eller for liten for oss.

Vi legger stor vekt på å holde oss oppdatert på nye produkter og løsninger. Bransjen utvikles raskt, og det er svært viktig å være med på utviklingen – noe vi legger stor vekt på. Vi har høy og bred erfaring, og er godt kurset både innen HMS og produktutviklingen.

Vi er opptatt av kvalitet og legger stor vekt på kundens behov og ønsker. Våre kunder oppfatter oss som en profesjonell og seriøs aktør som leverer til avtalt tid og pris.

[Nettside: https://voiegrunnarbeid.no]

Lofotpukk

Lofotpukk er et av selskapene i Magnussen-porteføljen, og en av våre nye større sponsorer høsten 2022. Vi synes det er fantastisk at de også ønsker å støtte barn og unge i vår region. Litt info fra nettsidene: 

Lofotpukk AS driver pukkverk på Rækøya i Kabelvåg samt på Bolle ved Leknes. Vi leverer masser til lokale entreprenører og privatkunder, og har tilgang til kai for lasting på båt.

Vi har også mobilt finknuseverk, grovknuser og sikteverk og tar oppdrag i hele Nord Norge. 

[Nettside: https://www.magnussenogsonn.no/selskaper/lofotpukk]

Øvrige sponsorer

Vi setter også umåtelig stor pris på våre øvrige sponsorer som bidrar til at vi kan ha et godt tilbud til barn og unge!